Kerstspecial met Jordens Peters deel 1: Jaaroverzicht

In deze speciale aflevering van De Korvelse Kant zijn we op bezoek bij aanvoerder Jordens Peters. Aan zijn keukentafel in Maaskantje bespreken we dit bewogen Willem II-jaar. Hoe beleefde hij de winst op aartsrivaal NAC? En wat deed de vuurzee op de Heuvel met de spelers in de bus? Daarnaast praten we met de eigenaresse van Café De Kok Betina over hoe zij terugkijkt op die dolle boel voor haar kroeg, vertelt de chauffeur van de spelersbus hoe hij in godsnaam door die rook kon rijden.

Ook bespreken we met Jordens de bekerfinale en de vervelende nasleep en praten we met Sywert van Tilburg Tifosi over het enorme tribunedoek dat veel lof oogstte in De Kuip en ver daarbuiten. Thema dit jaar was natuurlijk ‘Niet de beste, maar wel de gekste!’, wij spraken de maker, MC en initiatiefnemer Dennis over het succes van dit lied. Jordens vertelt over hoe hij de ontwikkeling op de tribunes ervaart en wat dat betekent voor de spelers.

Op Tweede Kerstdag komt er nóg een special online met Jordens Peters. De Korvelse Kant wordt aangeboden door De Kruikenzeiker en Roem & Glorie en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting KingZine. Wij bedanken Jordens Peters, Willem II, Arno Arts, Fran Sol en Pol Llonch voor hun medewerking.

Spotify
Soundcloud
Apple

Reactie achterlaten