Kerstspecial met Jordens Peters deel 2: Zijn carrière

In deze speciale aflevering van De Korvelse Kant zijn we op bezoek bij aanvoerder Jordens Peters. Aan zijn keukentafel in Maaskantje bespreken we zijn 8 seizoenen bij Willem II waarvan hij er al 7 aanvoerder is.

Hoe ging zijn overgang van FC Den Bosch naar Willem II? Wat trof hij aan bij Willem II? En hoe beleefde hij het kampioenschap in de Jupiler League? We hebben een speciale boodschap van Fran Sol voor zijn voormalige aanvoerder en bespreken was er nou écht gebeurde na Sparta – Willem II.

Jordens Peters heeft door de jaren heen veel spelers zien komen en gaan. Op ons verzoek stelde hij een elftal samen met zijn beste teamgenoten. Op eigen initiatief maakte hij er ook nog een ludiek café-elftal bij. Wie daar in staan? Je hoort het in De Korvelse Kant.

Als eerste op de hoogte van de nieuwste afleveringen? Volg ons in je favoriete podcast-app en volg ons via Twitter en Instagram. Luister je naar De Korvelse Kant via Apple en waardeer je ons? Laat dan een positieve review achter op iTunes!

De Korvelse Kant wordt aangeboden door De Kruikenzeiker en Roem & Glorie en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting KingZine. Wij bedanken Jordens Peters, Willem II, Henry van Amelsfort, Fran Sol en Aurélien Joachim voor hun medewerking.

Spotify
SoundCloud
Apple

Reactie achterlaten